Lav kaffe som en barista

Vil du begynde at lave kaffe som en barista og få den ultimative smag ud af dine kaffebønner?

Med en semiautomatisk espressomaskine investerer du i håndværket og hele kaffeoplevelsen. Du kan fordybe dig i processen, lige fra at male kaffebønnerne til at dampe mælkeskummet. God kaffe tager tid og kan ikke bare laves med et tryk på en knap. Med denne type espressomaskine, kan du virkelig kalde dig en kaffeelsker som elsker sit håndværk.

Kaffe laves med en semiautomatisk espressomaskine ved at hælde finmalet kaffe i portafilteret og derefter stampe kaffen. På denne måde sikrer du dig, at vandet går gennem kaffen i den korrekte flowtid (ca. 25 sekunder). Du kan derefter selv lave cremet mælkeskum ved hjælp af maskinens dampkoger.

Fordele ved en semiautomatisk espressomaskine

Første fordel er at du få lov til at fordybe dig i processen og lege ægte barista med en moderne semiautomatisk espressomaskine.

Anden fordel er at dermed også får fuld kontrol over processen og kan skræddersy din kaffeoplevelse lige fra hvilke typer bønner du køber til hvordan og hvor lang tid mælken skal skummes.

Tredje fordel er at du selvfølgelig elsker kaffe og med sådan en her maskine, så får du tid til at gøre det du elsker. At brygge kaffe.

Graef kaffemaskiner er en sikker vinder

Hvis du er i tvivl om hvilke mærke af espressomaskiner du skal vælge, så kan du læse her om Graef espressomaskiner. Det tyske mærke er velkendt for sin kvalitet og sit håndværk når det kommer til deres espressomaskiner. Med en 100% tysk produceret maskine, lige fra ideudviklingen til den ruller ud af fabrikken, så kan du være sikker på den kvalitet du får.

Med en Graef kaffemaskine får du den fulde kontrol over din kaffebrygning som du søger og fleksibiliteten til at lave lige den kaffe du vil have.

Find din Graef kaffemaskine eller din semiautomatiske espressomaskine på atcasa.dk her