Få besøg af en gardinbus i Nordsjælland

Har du nogensinde ønsket, at du kunne shoppe gardiner uden at skulle forlade dit hjem? Det kan du faktisk nu. For i den seneste årrække er det er det nye koncept kommet på markedet, hvor du kan få besøg derhjemme eller på din arbejdsplads er en såkaldt gardinbus.

Konceptet går ud på, at du, når du skal have nye gardiner, kan få besøg hjemme, på kontoret eller i institutionen af en gardinekspert. Altså der hvor gardinerne skal hænge.

Så behøver du nemlig ikke at bruge tid på transport eller bekymre dig om, at gardinerne ikke passer ind i din indretning. For når gardinbutikken kommer hjem til dig, sparer du transporten. Det ved slipper du for at tage til Hillerød, Helsinge, Helsingør eller nogle af de andre store handelsbyer i Nordsjælland.

Når gardinbussen ankommer, er bilen fuld af vareprøver med forskellige typer af gardiner. På den måde kan du både se og føle stoffet, så du bedst muligt kan vurdere, hvilken type gardin der passer bedst til din indretning.

Hvad er fordelene ved at få gardinbussen til at komme til dig?

Den største fordel ved at få besøg af en gardinbus er, at det er praktisk! Du behøver ikke at bekymre dig om at transportere dig selv eller gardinerne et sted hen. Det sparer dig også tid, fordi du kan gøre det hele på en gang i stedet for at foretage flere ture mellem forskellige gardinforretninger. Så hvis du for eksempel bor i Frederikssund, så kan du få besøg af gardinbussen i Frederikssund.

En anden stor fordel er, at du får mulighed for at se og mærke stofprøverne, inden du træffer en beslutning. På den måde kan du være sikker på, at gardinerne vil passe til din indretning og smag.

Samtidig kan du få eksperthjælp er en gardinspecialist, som har mange års erfaring med gardiner og de forskellige typer, som findes på markedet.

Når gardineksperten kommer forbi dig, så måler han også op til dine nye gardiner eller persienner. Når gardinerne er fremstillet kommer han på besøg igen og monterer dem for dig – alt sammen uden ekstra beregning, naturligvis.

Er der en ulempe ved at lade gardinbussen komme til mig?

Den eneste potentielle ulempe er, at det kan koste lidt mere, end hvis du selv tog i butikken. Dette vil dog sandsynligvis blive opvejet af besparelsen i tid og bekvemmelighed.

Hvis du er på udkig efter nye gardiner og gerne vil have en praktisk og problemfri oplevelse, så kan det være en rigtig god ide at få besøg af den lokale gardinbus i Nordsjælland!