Markiser
Markiser
Markiser
Markiser

Udvendig solafskærmning

Udvendig solafskærmning fra Mida Gardiner

Udvendig solafskærmning er en effektiv måde til at reducere påvirkningen fra solens lys og varme eller forhindre vind og regn i at ødelægge din udeoplevelse. Med solafskærmning udvendigt bliver det altså mere behageligt at opholde sig uden for i udestuen, på terrassen eller i haven.

Udvendig solafskærmning findes i et væld af smarte og funktionelle udformninger, så der er rig mulighed for at finde effektiv afskærmning til både vinduer, døre og store glasfacader.

Mange effektive og flotte løsninger

Hos Mida tilbyder vi et stort udvalg af specialtilpassede løsninger til udendørs solafskærmning, der også kan reducere energiforbruget og forbedre indeklimaet. Inden for udvendig solafskærmning til vinduer har vi f.eks.:

  • Udvendige persienner
  • Faldarmsmarkiser
  • Vinduesmarkiser

Til terrasser, haver og andre udeområder har vi også et stort udvalg af effektiv solafskærmning i høj kvalitet og et stilfuldt design, f.eks.:

  • Terrassemarkiser
  • Back to back-markiser
  • Tag- og udestuemarkiser
  • Dobbeltmarkiser (Back to back-markiser)

Udover vores mange smarte og praktiske specialløsninger til udvendig solafskærmning tilbyder Mida også et stort udvalg af tilvalg og tilbehør til markiser, som automatisk betjening, avancerede sol- og vindsensorer, terrassevarmer og meget andet. Det giver dig rig mulighed for at skræddersy den helt perfekte løsning, så du får mest muligt ud af dine markiser.

Mida hjælper dig hele vejen

Mida står klar med professionel rådgivning og hjælp igennem hele forløbet – fra de første tanker og idéer til valg af produkt og endelig montering. Vi har stor erfaring inden for udvendig solafskærmning til vinduer, terrasser og haver, så vi finder helt sikkert en skræddersyet løsning, som du vil få stor glæde af.