Det intelligente hjem
Det intelligente hjem
Det intelligente hjem
Det intelligente hjem

Indvendig solafskærmning

Indvendig solafskærmning

Med indvendig solafskærmning får du et mere behageligt indeklima i din bolig, da du får bedre kontrol over påvirkningen fra solens lys og varme. Samtidig kan du også få indendørs solafskærmning, der matcher udseendet i dit hjem og fungerer som en flot og dekorativ tilføjelse, du vil få stor glæde af.

Indvendig solafskærmning i mange udformninger

Hos Mida tilbyder vi et stort udvalg af specialtilpassede løsninger i den bedste kvalitet. Vi leverer solafskærmning efter mål i mange forskellige udformninger, stile og materialer – både de helt traditionelle og klassiske løsninger, men også mere smarte og moderne muligheder. Det er med til at sikre dig optimal solafskærmning indenfor, der skaber mest mulig glæde og komfort for dig.

Hos Mida kan du blandt andet få specialløsninger i høj kvalitet inden for:

  • Gardiner (f.eks. rullegardiner, lamelgardiner og panelgardiner eller til mørklægning)
  • Persienner (f.eks. i aluminium eller træ)
  • Insektnet
  • Tilbehør og tilvalg (f.eks. automatik,

Udvalget er stort, og mulighederne er mange – derfor er der med garanti også en løsning, der passer perfekt til dit behov, så du kan få endnu mere glæde af dit hjem.

Mange fordele der kan ses og mærkes

Med Midas solafskærmning indvendig kan du begrænse påvirkningen fra solens varme og lys i dit hjem. Det forbedrer indeklimaet og gør det mere behageligt at opholde sig indenfor. På samme tid kan effektiv solafskærmning også være med til at reducere energiforbruget i din bolig, så du kan få et positivt udbytte i kroner og øre. Og så følger Midas sortiment selvfølgelig også tidens trends, så du får en løsning, der er stilfuld og flot.

Mida hjælper med at finde den bedste løsning

Mida hjælper dig med at finde den bedste løsning, der passer til dit hjem. Hos Mida kan du regne med professionel rådgivning og hjælp til inspiration, uanset hvilken løsning du ønsker, og hvor i dit hjem du skal bruge solafskærmning. Vi klarer selvfølgelig også monteringen, så du kun skal tænke på, hvilken form for indendørs solafskærmning du bedst kan lide.