Om os
Om os
Om os
Om os

Om os

Mida er 4. generation i
gardin- og markisebranchen

Mida er 4. generation i gardin- og markisebranchen – det gør, at vi har specialiseret viden og stor erfaring inden for gardin- og markiseløsninger til forskellige formål. Derfor kan du også altid regne med rigtig høj kvalitet – både i forhold til vores produkter, faglighed og service.

 

Ekspertise, erfaring og professionalisme

Ekspertise, erfaring og professionalisme er nogle af de ord, som kendetegner Mida. Udover vores høje faglige niveau, øje for stilfulde design og mange års erfaring i branchen er ærlighed og troværdighed også nøgleord for os. Vi lægger meget stor vægt på det faglige håndværk og det nære samarbejde, da vi ønsker det bedste resultat for vores kunder.

Vi leverer mere end det forventede

Hos Mida leverer vi ikke bare et produkt – vi ønsker derimod at levere en komplet løsning, der går udover det forventede og skaber endnu større tilfredshed. Vi ønsker nemlig, at vores kunder føler, de har fået den bedst mulige rådgivning, service og produktmæssige løsning.

Solafskærmning til ethvert behov

Mida tilbyder specialtilpasset solafskærmning i høj kvalitet til både privatpersoner og erhvervskunder i hele landet. Uanset behov så har vi en skræddersyet løsning inden for gardiner, persienner og markiser, der passer til din situation og dine ønsker.

Vi står klar med inspiration og kompetent rådgivning igennem hele processen – fra de første idéer til den endelige montering – så kan vi i fællesskab kan finde den løsning, der passer bedst til dig og dit behov.