Gardinguide – vælg de rigtige gardiner
Gardinguide – vælg de rigtige gardiner
Gardinguide – vælg de rigtige gardiner
Gardinguide – vælg de rigtige gardiner

Gardinguide – vælg de rigtige gardiner

spoton | 5 september 2018

Gardinguide – vælg de rigtige gardiner

Når man skal finde de helt rigtige gardiner til hjemmet, er der flere ting, man skal overveje. Først og fremmest handler gardiner om behovet for at afskærme, men det er individuelt, om man ønsker at afskærme for solen, trafik eller forbipasserende. Derudover er det essentielt at overveje, hvordan de nye gardiner skal harmonere med resten af hjemmets indretning. Hos Mida får du specialiseret ekspertise til nemt og hurtigt at finde dine nye gardiner.

Solafskærmende gardiner

Hvis du er på udkig efter gardiner, der kan skærme for solens lys i eksempelvis tv-stuen eller soveværelset, kan det være en god idé at vælge en mørk gardintype. Mørke gardiner suger flere af solens stråler og gør det sværere for lyset at trænge ind. Det gør det omvendt nemmere for dig at se tv uden genskin fra vinduet – eller at sove bedre uden at blive vækket af solens stråler alt for tidligt.
Udover at vælge et gardin i en mørk farve er det også en god idé at overveje et gardin, der lukker tæt, så enkelte solstråler ikke trænger ind ad sprækker eller mellemrum. Og når du ikke længere ønsker at gardinerne stjæler lys i rummet, skal de kunne rulles hurtigt og nemt op. Alle disse kriterier kan løses med eksempelvis rullegardiner, lamelgardiner eller persienner, der både fås i mørke nuancer, lukker tæt og ruller ukompliceret ned og op.

Dekorative gardiner, der giver privatliv

Hvis du ønsker gardiner, der både kan pynte og skabe hygge i hjemmet og samtidig afskærme for både solen eller nysgerrige forbipasserende, finder du et utal af dekorative muligheder hos Mida. Vi har et bredt udvalg af forskellige typer gardiner, der lever op til netop dine ønsker og behov.
Vi tilbyder gratis rådgivning og opmåling til specialtilpassede løsninger, så du får lige præcis den afskærmning, du har brug for. Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder – vi står altid klar med kompetent hjælp og svar på dine spørgsmål.